Penggorengan Minyak Gratis: Pendapat sareng Mana Anu Dibeuli

gorengan pangsaéna tanpa minyak

  • diropéa 03/2021

Naha anjeun hoyong ningkatkeun diet anjeun tanpa nyerah katuangan goreng karesep anjeun? Penggorengan hawa panas mangrupikeun pilihan anu saé sareng anjeun nembé sumping ka wéb rujukan ngeunaan éta.

Entong luput pituduh kami kalayan modél anu pangsaéna, kami nyarioskeun ka anjeun kumaha jalanna, pendapat jalma anu parantos nyobian aranjeunna sareng dimana mésérna. harga pangalusna online di Spanyol.

Aranjeunna parantos aya di pasar sababaraha taun ayeuna, tapi masih seueur jalma anu mamang ngeunaan alat leutik ieu. Mun anjeun didieu, éta sabab museurkeun aranjeunna, tapi anjeun teu yakin kana naon hasilna anu aranjeunna masihan sareng upami aranjeunna patut sarta aranjeunna cocog pikeun imah anjeun. Tetep maca na mendakan inpormasi anu paling lengkep jeung teu memihak

Kami resep ningkatkeun sareng terang upami kami parantos ngabantosan anjeun, janten naon waé koméntar wilujeng sumping, sanaos kritis, pasihan kami menit 🙂

➤ Perbandingan Panggorengan Gratis Minyak Pangalusna

Bandingkeun gancang sareng gampang pikeun ningali bédana anu paling penting sareng mutuskeun anu mana langkung cocog sareng kabutuhan bumi anjeun.

rarancang
Panglakuna
Philips AirFryer ...
Top Dipeunteun
Penggorengan Tefal...
Leuwih lengkep
Cecotec Fryer tanpa ...
Tefal Fry Delight...
Kualitas harga
Putri 182021 Deep Fryer ...
Cecotec Fryer tanpa ...
Marca
Philips
tefal
Cecotec
tefal
putera
Cecotec
model
HD9216 / 20
Aktifry 2 dina 1 XL
Turbo Cecofry 4D
Ngagoreng nikmat
Air Fryer XL
Cecofry DELUXE Rapid
Potencia
1425 W
1500 W
1350 W
1400 W
1400 W
1400 W
kapasitas
0,8 Kg
1,7 Kg
1,5 Kg
800 gram
3,2 Litros
2,5 Litros
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
harga
123,10 €
271,99 €
130,90 €
145,54 €
87,30 €
124,90 €
Panglakuna
rarancang
Philips AirFryer ...
Marca
Philips
model
HD9216 / 20
Tawaran
Potencia
1425 W
kapasitas
0,8 Kg
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
harga
123,10 €
Top Dipeunteun
rarancang
Penggorengan Tefal...
Marca
tefal
model
Aktifry 2 dina 1 XL
Tawaran
Potencia
1500 W
kapasitas
1,7 Kg
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
harga
271,99 €
Leuwih lengkep
rarancang
Cecotec Fryer tanpa ...
Marca
Cecotec
model
Turbo Cecofry 4D
Tawaran
Potencia
1350 W
kapasitas
1,5 Kg
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
harga
130,90 €
rarancang
Tefal Fry Delight...
Marca
tefal
model
Ngagoreng nikmat
Tawaran
Potencia
1400 W
kapasitas
800 gram
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
harga
145,54 €
Kualitas harga
rarancang
Putri 182021 Deep Fryer ...
Marca
putera
model
Air Fryer XL
Tawaran
Potencia
1400 W
kapasitas
3,2 Litros
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
harga
87,30 €
rarancang
Cecotec Fryer tanpa ...
Marca
Cecotec
model
Cecofry DELUXE Rapid
Tawaran
Potencia
1400 W
kapasitas
2,5 Litros
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
harga
124,90 €

➤ Naon Anu Panggoréng Bebas Minyak Pangalusna di Pasar?

Mutuskeun mana anu pangalusna henteu nepi ka urang, saprak unggal pamaké boga prioritas nu nangtukeun pilihan.

Anu kami tiasa nyarioskeun ka anjeun nyaéta modél-modél anu langkung saé, boh pikeun pagelaranana, pikeun béaya rendah atanapi gaduh nilai anu pangsaéna pikeun artos.

Urang bakal ningali heula fitur pangpentingna sahiji alat pangalusna dina pasaran jeung handap pilihan kalawan model unggulan séjén.


Kumaha urang milih aranjeunna?


Philips Airfryer HD9280 / 90

Harga Philips HD9220 / 20
5.391 ulasan
Harga Philips HD9220 / 20
  • Panggoreng hawa XL pikeun kulawarga: kalayan mangkok 6,2 l sareng karanjang ageung 1,2 kg dugi ka 5 porsi - 7 program masak anu tos disetel sareng layar toél
  • Cara masak anu langkung séhat: tuangeun anu ngeunah sareng bergizi kalayan gajih dugi ka 90% - Ngagoreng, dipanggang, grill, manggang sareng bahkan dipanaskeun deui sareng pamimpin global dina penggorengan udara**
  • Resep Pribadi: Unduh aplikasi NutriU kami pikeun milari resep inspirasi pikeun hirup séhat anu cocog sareng karesep anjeun - Turutan léngkah-léngkahna kalayan gampang
  • Crispy di luar, lembut di jero: Téknologi Rapid Air kalayan desain unik ngawangun béntang nyiptakeun sirkulasi hawa panas anu optimal pikeun tuangeun anu garing sareng lembut.
  • Ngabersihan tanpa usaha: Airfryer sareng bagian anu tiasa dicabut pikeun mesin cuci piring
Informationmbaran leuwih lengkep

✅ Fitur Fitur Airfryer

  • 6.2 kapasitas liter
  • Kakuatan 2000 W
  • Téknologi Udara Rapid
  • Waktos Analog sareng Kontrol Suhu
  • Bagian aman mesin cuci piring
  • Eupan Balik Alus ti Pembeli
  • merek dipikawanoh tur ngalaman

Sanaos aya sababaraha model anu laris pisan, salah sahiji pamimpin penjualan dina merek anu diakui nyaéta Philips HD9280 / 90 ti kulawarga Airfryer.

Alat ieu, salian ti spésifikasi biasa tina alat-alat ieu, gaduh téhnologi Rapid Air. Téknologi philips anu dipaténkeun dirancang pikeun masak tuangeun merata kalawan saeutik pisan minyak.

Tefal ActiFry 2 in 1

Kalayan diskon
Harga Tefal Actifry 2 in 1
2.106 ulasan
Harga Tefal Actifry 2 in 1
  • The ekslusif 2-in-1 hawa panas fryer Dua wewengkon masak pikeun nyiapkeun hiji sakabéh hidangan dina hiji lebet; ngawengku hiji piring grill tambahan langsung dina produk
  • Sirkulasi hawa panas kalayan panangan stirrer puteran Masak hipu gorengan kalayan kontrol suhu otomatis, ngamungkinkeun ngagoreng low-lemak; suhu adjustable pikeun hasil masak tepat Ti 80 nepi ka 220 ° C
  • 9 program otomatis langsung dina layar kalayan permukaan touch badag; nyangsang ngamimitian nepi ka 9 jam jeung tetep fungsi haneut
  • Otomatis eureun nalika muka tutup, sadaya komponén (mangkok ActiFry, grill, tutup) removable sarta dishwasher aman; timer kalayan nada sinyal
  • Naon anu aya dina kotak Tefal YV9708 ActiFry Genius XL 2in1, mangkok anu tiasa dicabut sareng piring grill, tutup anu tiasa dicabut, sendok ukur, manual pangguna
Informationmbaran leuwih lengkep

✅ Sorotan Tefal Actifry

  • kapasitas badag 1.5 Kg: 4/5 porsi
  • Kakuatan 1400 W
  • Dua Zona Masak
  • Sekop Puteran
  • Digital Programmer kalawan LCD
  • 4 Ménu diapalkeun
  • Dishwasher aman
  • Tutup transparan
  • Repairable pikeun 10 taun

Ayeuna hawa fryer kalawan dua zona masak best selling nyaeta Tefal Actifry 2 in 1. Salah sahiji ciri anu paling menonjol dina modél ieu nyaéta kamungkinan masak dua pangan dina waktos anu sareng.

Éta ogé ngempelkeun a scoop puteran nu ngaluarkeun dahareun otomatis tur ngahindarkeun kudu ngalakukeun hal eta ku leungeun. Hargana rada luhur, sanaos biasana nawiskeun diskon anu saé.

Cecotec Turbo Cecofry 4D

Kalayan diskon
Harga Cecofry 4D
120 ulasan
Harga Cecofry 4D
  • Panggoreng dietetik inovatif kalayan sistem masak anu ngamungkinkeun masak ti luhur, ti handap atanapi sakaligus ti luhur sareng handap, ngurilingan tuangeun 360º sareng ngadistribusikaeun panas sacara merata.
  • Penggorengan otomatis anu masak kalayan henteu nganggo minyak kalayan 8 program anu tos disetel pikeun ngagampangkeun dianggo sareng ngartos: tumis, roti bakar, kentang goreng, oven, manual, pan goreng, sangu sareng yogurt. Ieu incorporates a sekop pikeun aduk otomatis kalawan nu bisa masak kalawan saeutik usaha jeung cecekelan a, duanana nu removable.
  • Derajat suhu anu tiasa disaluyukeun ku gelar ti 100 dugi ka 240º sareng timer anu tiasa dianggo ti 5 dugi ka 90 menit pikeun masak sadaya resep anu mungkin. Éta kalebet ménu pikeun tiasa masak yogurt dina suhu prasetél 60ºC, tiasa dikonfigurasi tina 0 menit dugi ka 16 jam.
  • Éta ngagaduhan pilihan pikeun tiasa masak dua piring dina waktos anu sami dina dua tingkat berkat grid, tiasa ngagabungkeun sababaraha olahan dina waktos anu sami, ngamangpaatkeun waktos. Éta ngagaduhan mangkok kapasitas 3 liter kalayan lapisan keramik batu tilu lapis anu tiasa masak dugi ka 3,5 kg. kentang, nyegah dahareun nempel ka handap.
  • Éta kalebet manual sareng buku resep pikeun tiasa masak masakan anu béda dina cara anu gampang kalayan 40 resep pikeun diajar masak nganggo alat revolusioner ieu sareng 8 resep video tambahan pikeun ningali dina format pidéo kumaha saderhana masak kalayan dietary ieu. model ngagoreng. Cai mibanda kakuatan 1350 W pikeun masak sagala piring éfisién. Ukuran panggoreng nyaéta: 31 x 39 x (47 cm kalayan gagang) x 23 cm.
Informationmbaran leuwih lengkep

✅ Sorotan Cecofry 4D

  • kapasitas badag 1.5 Kg: 4/5 porsi
  • Kakuatan 1350 W
  • Dua Zona Panas Bebas
  • Dapur dina 2 tingkat
  • Sekop Rotary tiasa dicabut
  • Digital Programmer kalawan LCD
  • 8 Program prasetél
  • Tutup transparan
  • Dishwasher aman
  • Brand Spanyol

Merek Spanyol Cecotec memasarkan penggorengan hawa panas paling lengkep sareng serbaguna dina pasaran Dugi ka ayeuna. Kamampuhna pikeun masak dua pangan sakaligus, sekop Rotary Anjeun removable pikeun aduk dahareun jeung lengkep kadali digital.

Tapi éta henteu sadayana, éta Turbo Cecofry 4D nyaeta hiji-hijina gaduh dua pemancar panas, hiji handap sarta hiji luhur, nu bebas sarta bisa diaktipkeun babarengan atawa misah.

Putri ngagoreng tanpa minyak

Kalayan diskon Harga Aerofryer XL
Informationmbaran leuwih lengkep

✅ Sorotan Aerofryer

  • kapasitas 3.2 liter: 4/5 porsi
  • Kakuatan 1400 W
  • Kontrol Digital kalayan sagala rupa Program
  • Dishwasher aman
  • merek dipikawanoh

Lamun Anjeun keur pilari model mibanda nilai alus pikeun duit Anjeun kudu mertimbangkeun fryer cageur ieu. Harga jual normalna sakitar 125 euro tapi biasana aya diskon nu nempatkeun éta sabudeureun 90 euro. Aya dua vérsi alat anu bédana sakedik anu anjeun tiasa tingali dina analisa anu kami parantos dilakukeun dina wéb.

Ieu mangrupakeun alat kalawan spésifikasi umum alus éta geus narima gede diantara pembeli, anu ogé masihan eta evaluasi alus. Kapasitas di luhur rata-rata, kakuatan sareng na kadali digital kalawan rupa program.

Lamun anjeun milih eta anjeun moal kudu salempang ngeunaan beberesih, sabab éta cocog pikeun ngumbah di dishwasher nu. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta teu kakurangan nanaon, sarta bareng jeung pamadegan alus ti pamaké éta ngajadikeun eta nangtung diantara model jeung harga kualitas pangalusna.

Tefal Fry Deligth FX100015

Kalayan diskon
Ngagoreng Delight Harga
393 ulasan
Ngagoreng Delight Harga
  • fryer dapur cageur kalayan 4 modus masak: ngagoreng, grill, manggang, Panggang na gratin; ngirangan lemak sareng minyak dina tuangeun anjeun
  • Kapasitas 800 gr cocog pikeun 3 atanapi 4 jalma dugi ka 500 g goreng beku dilakukeun dina 15 mnt dina 200 C kalebet waktos pemanasan awal.
  • Gampang dianggo 30 mnt adjustable timer
  • Ngagoreng sehat ngagunakeun saeutik atawa euweuh minyak nalika ngagoreng, anjeun bakal masak masakan sehat sarta nikmat
  • Ngarasakeun kadaharan goreng sehat anjeun tanpa ngeusian imah ku bau
Informationmbaran leuwih lengkep

✅ Fitur Fitur Fry Delight

  • 800 Grs Kamampuh: 2/3 porsi
  • Kakuatan 1400 W
  • Waktos Analog sareng Kontrol Suhu
  • Dishwasher aman
  • Produk Repairable 10 taun
  • merek dipikawanoh

fryer cageur Ieu sejen tina model anu lokasina diantara nilai pangalusna duit. Pvp na caket kana 150 euro tapi anu paling umum nyaéta yén éta ngagaduhan diskon anu lumayan sareng sakitar 100 euro.

Ieu mangrupakeun alat saimbang kalawan spésifikasi cukup pikeun ngalakukeun fungsi na sampurna sarta ngahontal éta kapuasan pembeli Anjeun. Hal anu paling luar biasa nyaéta na betah pamakéan, desain anjeun sarta naon diwangun pikeun panungtungan sarta bisa dibenerkeun bisi ruksak.

Cecotec Cecofry Compact Rapid

Kalayan diskon
Harga Rapid Fryer Compact
4.413 ulasan
Harga Fryer Rapid kompak
  • Panggoreng dietary anu ngamungkinkeun masak ku hiji séndok minyak, ngahontal hasil anu langkung séhat. Hasil anu luar biasa dina sadaya resep berkat téknologi hawa panas PerfectCook.
  • Ngawengku karanjang. Masak nepi ka 400 gram kentang sakaligus. Programmable dina waktos sareng suhu.
  • Cai mibanda thermostat nepi ka 200 ºC. waktos adjustable ti 0 nepi ka 30 menit.
  • wadahna kapasitas 1,5 liter.
  • Ngawengku buku masak lengkep.
Informationmbaran leuwih lengkep

✅ Sorotan Gancang Kompak

  • kapasitas 1.5 liter: 2 porsi max
  • Kakuatan 900 W
  • Thermostat analog sareng timer
  • Ukuran kompak
  • Brand Spanyol

Panginten dina aliexpress anjeun bakal mendakan anu langkung mirah, tapi upami anjeun hoyong méakkeun duit saeutik Dina Air Fryer kami nyarankeun dina Cecofry Compact Rapid ku Cecotec. Pasti anjeun moal ngahemat langkung ku milih china sareng dina modél ieu Perusahaan Spanyol anjeun gaduh garansi dua taun.

Sanaos merek nyatakeun RRP sakitar 75 euro, biasana aya diskon anu nempatkeun éta kira-kira 40 euro. Dina harga ieu teu aya musabab lamun hayang masak kalawan ampir euweuh minyak sarta coba téhnologi hawa panas.

▷ Naon merek anu pangsaéna?

Ayeuna ieu opat merek pangalusna di Fryers kalawan saeutik minyak pikeun katalog lega sarta pikeun ngabogaan model pangalusna-ngajual di Spanyol.

Upami anjeun hoyong ningali alat anu pangsaéna sareng sorotan unggal perusahaan klik dina gambar.

➤ Diulas Hot Air Fryers séjén

Aksés ulasan kami, di antarana urang nganalisis model séjén di jéntré diulas di pasar Spanyol.

Anjeun bakal manggihan nu kaunggulan jeung kalemahan, pamadegan pamaké anu geus asak sareng maranehna na dimana anjeun tiasa mésér milik anjeun dina harga pangalusna.

Naon mangrupa fryer bébas minyak

Éta parantos janten salah sahiji alat bumi anu suksés. Sabab Éta bisa nyiapkeun sagala jinis resep, boh kursus kahiji atawa kadua jeung Manisan, tapi tanpa minyak atanapi ngan ukur hiji sendok. çIeu hatur nuhun kana kanyataan yén aranjeunna hadir sareng téknologi anyar anu dilebetkeun, anu didasarkeun kana kanyataan yén éta bakal janten hawa anu ngiderkeun dina suhu anu luhur sareng dina kecepatan anu luhur. Hal ieu ngajadikeun kadaharan boga finish garing kami nyaho, tapi tanpa kudu nambahan jumlah tinggi minyak.

➤ Penggorengan Bebas Minyak Mana anu Dibeuli?

Rekomendasi kami nyaéta mésér Merek anu nawiskeun Téknis Téknis di Spanyol, sapertos Tefal, Philips, Putri, Cecotec ... Émut yén aranjeunna ditutup sareng alat kompak dina suhu anu luhur sareng sangsara pisan, ku kituna anjeun bakal ngahargaan gaduh dimana pikeun ngalereskeun atanapi dimana mésér suku cadang upami anjeun peryogina. Kalayan booming, seueur merek bodas anu kaluar anu henteu gaduh SAT sareng bédana harga sareng sababaraha Model Merek henteu seueur.

▷ Pilih mana? Aspék penting

Faktor pangpentingna Hal-hal anu kedah diperhatoskeun nalika milih fryer hawa nyaéta:

✅ Kapasitas

Model leutik dijual, idéal pikeun pasangan atanapi lajang, sareng model anu langkung ageung pikeun sadayana kulawarga, janten anjeun kedah tumut kana akun sareng pilih kapasitas anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.

✅ Kakuatan

Hadé pisan mun éta meuli fryer kuat saméméh ragrag pondok, sabab mangrupa hal anu bisa nyieun béda dina kualitas sareng waktos masak. Dina naon waé, kakuatan anu langkung luhur sanés nunjukkeun yén éta langkung efektif, sabab éta gumantung kana cara alat éta ngagunakeun kakuatan éta.

Gampang beberesih

Gampang nyeuseuh Ieu mangrupikeun hal anu langkung penting tibatan anu anjeun pikirkeun, upami beberesih pajeulit sareng pajeulit anjeun moal tiasa dianggo pikeun ngahindarkeun ngawarnaan.

✅ Anggaran

Hargana biasana mangrupikeun faktor anu kedah dipertimbangkeun dina pameseran naon waé, kabeneran anjeun gaduh sadayana harga, malah dina merek pangalusna.

✅ Ulasan Pembeli

Cara anu saé pikeun ngabenerkeun pameseran anjeun nyaéta maca pendapat para pembeli anu parantos nyobian aranjeunna. Coba maca ulasan na ulah ngan ukur ningali skor, condong hadé ngagambarkeun kanyataanana.

✅ Fitur Penting lianna

Sanaos faktor di luhur mangrupikeun dasar anu paling penting, aya sababaraha fitur anu tiasa ningkat pisan pangalaman pamaké sarta hasil masak.

  • Rupa-rupa Tingkat Masak
  • Puteran Scoop pikeun Lengser dahareun
  • Menu prasetél
  • Rupa-rupa Zona Panas

Kaunggulan tina fryers bébas minyak

Upami urang parantos nyarios yén éta mangrupikeun ide anu langkung suksés, ayeuna urang kedah terang naon kaunggulan utami, anu bakal janten anu bakal nalukkeun urang:

  • Hidangan anu langkung séhat: Leres, sakapeung, kusabab laju hirup urang, urang henteu lirén tuang tuangeun anu saimbang. Ieu nyababkeun urang tuang gancang sareng parah, nyandak sabagian ageung lemak pikeun awak urang, anu bakal dirobih janten kalori. Ku alatan éta, fryer bébas minyak bakal ngahontal masakan cageur, ngurangan lemak ieu ku leuwih ti 80%.
  • Bakal ngahemat waktos anjeun di dapur: Penggorengan jero mangrupikeun salah sahiji alat anu panggancangna. Hartina, dina hitungan sababaraha menit urang bakal boga masakan siap tur nikmat. Janten éta bakal nyingkahan kedah nyéépkeun waktos di dapur atanapi ngontrol waktos. Kusabab dina hal ieu, anjeun tiasa ngadamel program anu diperyogikeun gumantung kana tuangeun sareng waktos masak na.
  • Énergi kirang: Ieu salah sahiji parabot nu moal make loba lampu. Janten dina hal ieu urang tiasa ngabandingkeunana sareng oven.
  • Kaasup timer: Tong hariwang ngeunaan tuangeun, sabab ku timer, anjeun bakal dibéjaan nalika parantos siap. Anjeun ogé kedah hariwang ngeunaan suhu sabab biasana gaduh régulator suhu.
  • Éta pisan gampang ngagunakeun: Leres yén unggal waktos urang ngagaleuh alat urang sieun yén éta bakal sesah pikeun urang ngagunakeunana, tapi éta henteu masalahna. Aranjeunna gaduh kontrol digital pikeun ngadamel setélan anu tepat.
  • Gampang beresih: Kusabab éta bakal janten alat anu sering dianggo, urang peryogi éta gampang pikeun ngabersihan sareng éta. Bagian-bagianna tiasa dicabut sareng dikumbah dina mesin pencuci piring. Sanajan lamun resep eta ku leungeun, anjeun bakal ngalakukeun hal eta ku sabun hampang jeung bolu.
  • Ucapkeun pamit ka bau goréng nalika masak: Kauntungannana hébat séjén nyaéta yén anjeun moal gaduh bau goréng pikeun sababaraha jam di dapur anjeun atanapi haseup anu tiasa muncul sareng jinis alat anu sanés.

Mana anu langkung saé, ngagoreng tanpa minyak atanapi nganggo minyak?

Memang bener aya loba mamang, tapi urang bakal gancang dispel aranjeunna. Sabab sacara umum urang biasa atawa biasa ngagoreng ku minyak. Tapi di antarana urang boga expense minyak ceuk salian kanyataan yén urang bakal consuming leuwih kalori sarta lain hal anu kaséhatan urang bakal hatur kami pikeun. Ku sabab kitu, fryers bébas minyak anu healthier tur ngidinan urang nyieun masakan sajajalan.

Ku kituna, pikeun sakabéh kaunggulan maranéhna boga, urang bakal salawasna tetep mibanda aranjeunna, tapi enya, sanajan hasilna sampurna, éta leres. sababaraha di antarana teu meunang nu finish garing salaku leuwih minyak. Anu mana anu anjeun pikaresep?

Naon anu tiasa dilakukeun ku fryer tanpa minyak

kagorengan dina kagorengan jero tanpa minyak

  • ngagoreng: Sacara logis tina ngagoreng jero, urang ngarepkeun masak goreng. Nya, dina hal ieu anjeunna moal tinggaleun. Anjeun tiasa ngarasakeun sababaraha fries Perancis, kitu ogé pangan breaded kayaning croquettes atanapi steaks. Tapi éta endog goreng ogé ngagaduhan tempat dina menu ngagoreng jero tanpa minyak. Hasilna langkung ti héran sareng anjeun bakal resep.
  • Roti bakar: Tanpa ragu, finish unggal dahareun bakal ngabejaan loba ngeunaan rasa sarta kami mastikeun sasuai jeung rasa urang. Ku alatan éta, lamun anjeun resep hiji ngajadikeun kadaharan rada garing di luar tapi ku interior juicy tur mulus, mangka anjeun ogé tiasa bet dina fungsi ieu dina fryer Anjeun tanpa minyak. Contona, daging, contona, bakal salah sahiji bahan anu bakal hatur nuhun paling.
  • Panggang: Aya sababaraha kali lamun urang ningali kumaha fryer tanpa minyak rada dibandingkeun oven. Ieu alatan ogé hawa nu rotates di speed tinggi pikeun mungkus dahareun. Ku kituna éta salah sahiji metodeu masak pang populerna. Tapi henteu ngan pikeun masakan utama tangtu, tapi ogé pikeun nyieun Manisan.
  • Asa: Panggang sampurna geus aya lamun datang ka fryer oilless. Lamun anjeun mikir nyiapkeun runtuyan masakan dina bentuk grill atanapi barbecue, teras anjeun kedah nganggo pungsi ieu. Sabab hasilna oge matak pikaheraneun. Sanajan masakan munggaran teu ukur hirup dina daging, tapi anjeun ogé tiasa milih pikeun lauk atawa malah kentang manggang.
  • masak: Urang geus disebutkeun yen eta teu perlu minyak jeung lamun urang masak sababaraha dahareun, teu. Ieu salah sahiji metodeu masak pang populerna. Kusabab éta ngeunaan pilihan sagemblengna cageur tur éta naon urang resep. Salaku tambahan, éta sampurna pikeun ngurus diri urang atanapi ngadamel sababaraha persiapan asli. Sagalana anjeun tiasa mikir!

➤ ulasan pamaké ngeunaan Air Fryers

Pasti anjeun panasaran terang naon anu dicarioskeun ku pangguna panggoreng hawa panas. Kalolobaan pendapat anu alus, najan aya ogé nu teu yakin.

Pamaké anu henteu sugema, sabagéan ageung, ngawadul yén nalika ngagoreng kalayan sakedik minyak, tuangeun henteu sami sareng tuangeun biasa. Ieu logis, tapi anjeun kudu tetep dina pikiran.

Anjeun tiasa maca sababaraha komentar ti pembeli diverifikasi anu senang, atawa tés nu geus dipigawé tukang dahar:

"Kuring resep yén éta nyaring minyak sareng nyimpen éta kedap hawa dugi ka waktos salajengna. Pemanasan katingalina lancar sareng gancang. Kuring geus diusahakeun sagala rupa resep jeung hasilna salawasna geus alus. Sadayana garing sareng semu coklat sareng minyak anu dianggo henteu sigana kaleuleuwihan.

"Kuring henteu acan kantos gaduh fryer jero sateuacanna sareng rada skeptis ngeunaan kumaha éta bakal dianggo, atanapi kumaha kotorna. Hal ieu hébat! Kuring geus nyieun jangjang jeung eta. Bagian anu pangsaéna nyaéta kumaha gampangna pikeun nyimpen sareng nganggo deui minyak. Sistim nu sagemblengna bebas tina kokotor. Beberesih gampang pisan sabab karanjang panggoreng, mangkok sareng luhurna gampang dicabut sareng dikumbah."

"Penggorengan ieu bakal ngarengsekeun masalah naon waé anu anjeun gaduh ku ngagoreng. Hate ngagoreng kusabab bau sareng kokotor. Panggoreng jero ieu gampang dibersihkeun sapertos dianggo sareng nempatkeun kana mesin pencuci piring. Hiji-hijina bagian anu teu tiasa lebet kana mesin pencuci piring nyaéta bagian manaskeun, anu gampang dibersihkeun dina tilelep. Saringan minyak tiasa dianggo saé sareng henteu nyiptakeun kokotor, kuring parantos ngagoreng tuangeun beku langsung tina freezer, kentang, hayam, jsb.

"Saé pisan! Merlukeun saeutik pangalaman pikeun nyaluyukeun waktos tumis sampurna.
Éta henteu tiasa dianggo lengkep tanpa minyak, tapi langkung saé tibatan ngagoreng jero umur panjang.
Abdi ngarepkeun aya deui pilihan pikeun nyetél suhu anu béda. Digital bakal langkung saé, tapi éta kado kejutan ti kabogoh kuring, janten kuring henteu tiasa ngawadul.

▷ Kacindekan Mifreidorasinaoite

Dina pamadegan urang éta pilihan alus pikeun maranéhanana anu rék ngurangan minyak dina diet Anjeun tanpa nyerah "goreng" sadayana. Éta ogé tiasa janten alat bumi anu saé pikeun anu resep masak dina oven, tapi kalawan kaunggulan éta leuwih nyaman jeung gampang pikeun ngabersihan.

Lamun meuli eta mikir yén anjeun bakal meunang goreng sarua jeung model konvensional éta bakal nguciwakeun anjeunUpami teu kitu, anjeun pasti bakal senang jeung meuli, kawas kalolobaan pamaké.

Upami anjeun henteu yakin kana hasil yén masak kalayan hawa panas nawiskeun sareng anjeun condong ngagoreng pisan, tingali Panggoreng cai Movilfrit.

➤ Harga Penggorengan Tanpa Minyak

Harga pikeun Low Oil Air Fryers umumna unggul ti tradisional. Sanajan kitu, rupa-rupa harga hébat, sarta kami bisa manggihan model affordable sabudeureun 50 euro, malah paling dilengkepan éta sabudeureun 250 euro.

Sanajan RRP tinggi dina sababaraha model, salila sataun biasana aya rada sababaraha nawaran jeung diskon alus dina sagala merek. Anjeun tiasa ningali nawaran pangalusna ayeuna ku ngaklik tombol.


▷ Naon anu paling laris?

Daptar otomatis diropéa unggal 24 jam sareng betsellers Spanyol Amazon

jualan Top Nouno Fryer tanpa Minyak...
Kalayan diskonjualan Top Dasar Amazon - Panggoreng...
Kalayan diskonjualan Top Cecotec Fryer tanpa ...
jualan Top Penggorengan 5,5L Minyak...

▷ Dimana anjeun tiasa ngagaleuh penggorengan diet?

Anjeun tiasa mésér fryer séhat anjeun di toko fisik atanapi di toko online, dimana anjeun bakal mendakan langkung seueur variasi. Tangtu, anjeun ngan bakal manggihan silvercrest di lidl, sarta teu salawasna sadia.

Pikeun purchases online kami jelas nyarankeun Amazon, nu geus earned kapercayaan urang jeung nu loba konsumén dina taun panganyarna. Pasti anjeun terang raksasa e-commerce, tapi upami henteu, kami bakal nyarioskeun ka anjeun alesan naha éta salah sahiji pilihan pangalusna:

  • Rupa-rupa merek sareng modél
  • harga alus sarta nawaran konstan
  • Pangiriman gancang sareng murah
  • Kamungkinan mulang
  • Garansi hukum dua taun
  • Pamadegan pembeli séjén

Tapi aya deui tempat pikeun ngagaleuh fryer murah tanpa minyak:

  • Amazon: Sakumaha urang ogé terang, raksasa penjualan online ngagaduhan sagala jinis penggorengan tanpa minyak. Ku kituna urang bisa manggihan model béda, ciri jeung sagalana nu peryogi pikeun kaperluan sapopoé Anjeun. Ku alatan éta, diantara jadi loba rupa, éta leres yen harga ogé bisa rupa-rupa, nyimpen anjeun ciwit alus dina pameseran Anjeun.
  • Mahkamah Inggris: Merek gedé ogé papanggih di El Corte Inglés. Janten urang badé milarian modél anu paling dasar, tapi ogé kadang-kadang anu paling laris dina hal ukuran atanapi berita. Sedengkeun pikeun harga, anjeun ogé tiasa nampi diskon ti anu sanés, gumantung kana modél.
  • Lidl: The Supermarket Lidl Ieu kaget urang dina unggal hambalan. Kusabab alat sapertos kieu ogé muncul dina katalogna ti jaman ka jaman. Penggorengan hawa anu ngadeukeutkeun urang gaduh sadayana anu urang peryogikeun supados urang kabawa ku éta. Éta murah pisan sareng gampang dianggo. Tapi teu ngan model na tapi ogé geus dibere model hawa panas sejen, kalawan 9 pilihan dina 1. Dua pilihan sampurna pikeun bisa nyaluyukeun kana kabutuhan urang.
  • Carrefour: Dina hal ieu, pilihan pangalusna oge leuwih Anjeun bade manggihan. Penggorengan tanpa minyak mangrupikeun salah sahiji alat anu paling laris dina situs wébna jeung sajaba ti éta, Anjeun ogé bisa ngarasakeun diskon on merek well-dipikawanoh. Tina model kompak ka anu sanés kalayan lebar pikeun oven. Harga bakal rupa-rupa dina sakabéh éta tapi anjeun masih bakal manggihan pilihan affordable.
  • Cecotec: merek Cecotec geus tumuwuh saeutik-saeutik. Niche parantos dilakukeun diantara anu paling dipénta, hatur nuhun kana produkna aranjeunna gaduh téknologi anu paling suksés. Ku alatan éta, dina masalah fryers tanpa minyak maranéhna teu bakal ditinggalkeun balik. Lebetkeun waé dina ramatloka na anjeun tiasa ningali sagalana eta nawiskeun anjeun, dina pilihan rupa produk teu ukur keur dapura, tapi pikeun imah sacara umum komo pikeun perawatan pribadi Anjeun. Tapi masih aya deui, sabab ogé nawiskeun anjeun pilihan resep. Naon deui anu urang tiasa nyuhunkeun?
  • mediamarkt: Mediamarkt ogé nawarkeun maneh sababaraha model pisan praktis. Luhureun sadaya, éta dumasar kana merek anu terkenal sareng anu gaduh nilai alus pikeun duit. Anjeun tiasa milih modél anu langkung dasar atanapi anu ngagaduhan fungsi oven na. Duanana ningkatkeun masak sehat anjeun sarta mantuan anjeun dina dasar poean.
Pencét pikeun meunteun éntri ieu!
(Suara: 7 Rata-rata: 3.3)

Pilari panggoreng anu murah tanpa minyak? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

120 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

81 koméntar dina "Fryer tanpa Minyak: Pendapat sareng Mana Anu Dibeuli"

    • Halo. Hapunten pikeun nyarios yén tanpa terang modél éta mustahil. Biasana E1 hartina kasalahan hiji tur dieusian dina manual dina bagian sering kasalahan. Kabeneran

      jawaban
  1. Abdi bogoh French fries, Bacon, hayam jeung toasted sayuran, tapi alesan kaséhatan, ulah minyak loba pisan, sarta ku kituna, pilihan hiji fryer minyak-gratis, a mangpaat, praktis tur sapopoé alternatif pikeun masak di imah.

    Salaku tambahan, gampang pikeun ngabersihan sareng ngahémat waktos, urang masak kursus munggaran dina vitro sareng kursus kadua dina ngagoreng hawa.

    Naon sora alus? Nya, anjeun langkung terang.

    jawaban
    • Abdi ogé resep aranjeunna, tapi diet kuring nyegah kuring, sareng kuring henteu acan tuang tuangeun goreng langkung ti 1 taun. ???? Aya bongbolongan pikeun ngagoreng tanpa minyak? hatur nuhun

      jawaban
      • Halo Ana. Anjeun gaduh seueur pilihan dina wéb. Lamun anggaran téh alus kami nyarankeun Tefal sarta lamun éta tighter putri atawa moulinex dina laci na cecotec kalawan ngawelah aduk tur leuwih fitur. salam

        jawaban
          • Cosori ngagaduhan produk anu saé sareng mangrupikeun pilihan anu langkung saé upami anjeun resep model laci. Masalahna nyaéta ayeuna teu aya Sat di Spanyol. Hiji pilihan alus oge Tristar, nu milik grup sarua salaku Putri, ti Walanda. salam

  2. Karesep kuring nyaéta cingcin bawang sareng hake. Oh kitu ogé nugget hayam.
    Abdi hoyong gaduh fryer jero sapertos masak langkung séhat sareng langkung gampang.

    jawaban
  3. Halo!! Hidangan goreng karesep kuring: kentang, paprika padrón, teri, stik drum hayam, jangjang hayam… .. Abdi resep anu digoréng!

    jawaban
  4. Kumaha nikmatna kentang goreng sareng kroket sareng upami di luhur dilakukeun tanpa gajih, aranjeunna langkung beunghar.

    jawaban
  5. Sababaraha kentang goreng jeung endog jeung ham, jeung endog jeung chorizo, jeung endog jeung pudding hideung; hayu urang tuang kentangssssssssssssssssssssssssssssssssssssss... ..please !!!!

    jawaban
  6. Abdi bogoh jangjang hayam fryer bébas minyak kalawan sababaraha fries. Sedap!!! Hayam jeung sayuran, croquettes, jsb oge pohara alus. Hayu urang tingali lamun aya tuah jeung kuring meunang draw, milik abdi teu jalan kacida alusna sarta salah sahiji poé ieu eureun gawé.

    jawaban
  7. Nya, pikeun kuring, pérak crest fryer mangrupikeun méwah kalayan harga anu saé
    Babaturan kuring gaduh éta sareng kuring resep
    Kuring bakal dibeuli

    jawaban
    • Model panganyarna pisan lengkep, masalahna nyaeta kasadiaan sakumaha eta sells kaluar langsung. Dina web urang boga alternatif sarua alus atawa hadé, komo model persis sarua. Good tuah kalawan beuli.

      jawaban
  8. Hai sadayana. Karesep kuring nyaéta sate. Dina hal ieu, kuring yakin kuring resep zucchini jeung aubergine sabab dua produk nu kuring jeung pamajikan sering dahar.
    Isuk-isuk kuring ngagaleuh panggoreng, gugah énjing sareng ngantri. Upami anjeun angkat sajam saatosna, teu aya anu tinggaleun ...
    Hiji salam cordial. Robert

    jawaban
  9. Urang mindeng ngadahar hayam di adonan kalayan resep "Pilopi" na wedges kentang. Barudak bogoh ka aranjeunna ... Tapi salaki kuring sareng kuring kedah tuang kirang gajih XDD Sareng kami nembé mikiran mésér minyak goreng samentawis tapi kami tetep henteu yakin kumaha aranjeunna damel ...

    jawaban
  10. Abdi bungah, ayeuna abdi bade masihan hiji ka ibu abdi, resep favorit abdi nyaeta hayam jangkung dibumbuan sakumaha resep abdi, jeung kueh bolu jeruk nipis.

    jawaban
  11. Abdi gaduh dua, laci sareng hiji buleud ti Tefal sareng kuring bagja pisan sareng duanana sareng kuring milarian anu sanés pikeun bumi kadua kuring.

    jawaban
  12. Croquettes jeung lauk iteuk kaluar hébat. Anjeun nyingkahan minyak. Jeung biskuit ogé kaluar kacida alusna. Tapi dosa nyandak eta leutik.

    jawaban
  13. Abdi hoyong nyobian udang sareng gabardine, cumi a la romana, teri marinated, sareng…. Éta bakal pikaresepeun pikeun tiasa tuang aranjeunna tanpa mikiran naon anu bakal ngajantenkeun kuring gendut?

    jawaban
  14. Piring karesep kuring pasti sadayana junk food, hatur nuhun kana penggorengan tanpa minyak anjeun tiasa tuang tuangeun éta ku cara anu langkung séhat.

    jawaban
  15. Hidangan karesep kuring henteu asli pisan tapi éta anu anjeun kéngingkeun, kentang goreng, haha. Tingali upami abdi tiasa ngadamelna gratis dina ngagoreng tanpa minyak. salam

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji