Penggorengan Bebas Minyak: Panemu lan Endi sing Dituku

frig paling apik tanpa minyak

  • Dianyari 03/2021

Apa sampeyan pengin nambah diet tanpa nyerahake panganan goreng sing disenengi? Penggorengan udhara panas minangka pilihan sing apik lan sampeyan lagi wae menyang situs web referensi babagan.

Aja kantun pandhuan kita kanthi model sing paling apik, kita ngandhani cara kerjane, pendapat saka wong-wong sing wis nyoba lan saka ngendi tuku rega paling online ing Spanyol.

Dheweke wis ana ing pasar sawetara taun saiki, nanging isih akeh wong sing mamang babagan piranti cilik iki. Yen sampeyan kene, iku amarga kasengsem ing wong, nanging panjenengan ora yakin apa asil padha menehi lan yen padha worth iku lan padha cocok kanggo omahmu. Terus maca lan nemokake informasi paling lengkap lan ora adil

Kita seneng nambah lan ngerti yen kita wis nulungi sampeyan, supaya komentar apa wae, sanajan kritis, wenehi sawetara menit 🙂

➤ Perbandingan Penggorengan Bebas Minyak Paling Apik

Bandhingake kanthi cepet lan gampang kanggo ndeleng prabédan sing paling penting lan mutusake sing endi luwih cocog karo kabutuhan omah sampeyan.

Desain
Paling laris
Penggorengan Philips tanpa...
Top Rated
Tefal YV9708 ActiFry...
Luwih lengkap
Penggorengan Cecotec tanpa...
Tefal Fry Delight...
Kualitas rega
Putri 182021 Deep Fryer ...
Penggorengan Cecotec tanpa...
Brand
Philips
Tefal
Cecotec
Tefal
Putri
Cecotec
Model
HD9220 / 20
Aktifry 2 in 1 XL
Turbo Cecofry 4D
Seneng gorengan
Aerofryer XL Kab
Cecofry Deluxe Rapid
Potencia
1425 W
1500 W
1350 W
1400 W
1400 W
1400 W
Kapasitas
0,8 Kg
1,7 Kg
1,5 Kg
800 Gram
3,2 Litros
2,5 Litros
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
Rega
Price ora kasedhiya
266,36 €
139,00 €
149,99 €
89,00 €
67,94 €
Paling laris
Desain
Penggorengan Philips tanpa...
Brand
Philips
Model
HD9220 / 20
Potencia
1425 W
Kapasitas
0,8 Kg
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
Rega
Price ora kasedhiya
Top Rated
Desain
Tefal YV9708 ActiFry...
Brand
Tefal
Model
Aktifry 2 in 1 XL
Potencia
1500 W
Kapasitas
1,7 Kg
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
Rega
266,36 €
Luwih lengkap
Desain
Penggorengan Cecotec tanpa...
Brand
Cecotec
Model
Turbo Cecofry 4D
Potencia
1350 W
Kapasitas
1,5 Kg
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
Rega
139,00 €
Desain
Tefal Fry Delight...
Brand
Tefal
Model
Seneng gorengan
Potencia
1400 W
Kapasitas
800 Gram
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
Rega
149,99 €
Kualitas rega
Desain
Putri 182021 Deep Fryer ...
Brand
Putri
Model
Aerofryer XL Kab
Potencia
1400 W
Kapasitas
3,2 Litros
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
Rega
89,00 €
Desain
Penggorengan Cecotec tanpa...
Brand
Cecotec
Model
Cecofry Deluxe Rapid
Potencia
1400 W
Kapasitas
2,5 Litros
2 Zona masak
Sekop Puteran
Dishwasher aman
digital
Nilai
Rega
67,94 €

➤ Apa Penggorengan Bebas Minyak Paling Apik ing Pasar?

Nemtokake endi sing paling apik ora gumantung marang kita, amarga saben pangguna duwe prioritas sing nemtokake pilihan.

Apa sing bisa dakcritakake yaiku model sing luwih dhuwur tinimbang liyane, amarga kinerja, regane murah utawa regane paling apik.

Kita bakal pisanan ndeleng ing fitur sing paling penting saka piranti paling apik ing pasar lan ngisor pilihan karo model fitur liyane.


Kepiye carane kita milih dheweke?


Philips Airfryer HD9220 / 20

Rega Philips HD9220 / 20
2.248 Ulasan
Rega Philips HD9220 / 20
  • Penggorengan tanpa minyak kanthi daya 1.400 watt
  • Goreng, panggang, panggang lan panggangan sajian favorit ing omah
  • Suhu sing bisa diatur kanthi manual
  • Kapasitas: 800 gr
  • Penggorengan udara kanthi teknologi udara cepet sing dipatenake
Informasi liyane

✅ Fitur Fitur Airfryer

  • Kapasitas 800 gram: 2/3 porsi
  • Daya 1425 W
  • Teknologi cepet
  • Wektu Analog lan Kontrol Suhu
  • Bagian sing aman mesin cuci piring
  • Umpan balik apik saka para panuku
  • Merek sing diakoni lan berpengalaman

Sanajan ana sawetara model sing adol kanthi apik, salah sawijining pimpinan penjualan ing merek sing diakoni yaiku Philips HD9220 / 20 saka kulawarga Airfryer.

Perkakas iki, saliyane spesifikasi umume piranti kasebut, duwe Teknologi Rapid Air. Teknologi philips paten sing dirancang kanggo masak panganan roto-roto karo lenga banget.

Tefal ActiFry 2 in 1

Harga Tefal Actifry 2 in 1
274 Ulasan
Harga Tefal Actifry 2 in 1
  • Penggorengan tanpa lenga sampeyan bisa entuk nganti 1.5 kg goreng kanthi meh ora ana lenga, mung kanthi siji sendok minyak sampeyan bakal entuk asil renyah sing enak lan luwih sehat.
  • Loro zona masak kanggo nyiyapake dhaharan sing lengkap, enak lan seimbang kanthi mung siji sendok minyak
  • Teknologi 2-in-1 sing dipatenake: aliran hawa panas bunder berdenyut, spatula sing mbusak panganan kanthi otomatis, lan wajan non-stick kanggo nyiyapake menu lengkap kanthi kurang lemak.
  • Tampilan LCD digital kanggo ngontrol 2 zona masak, 4 menu sing wis diprogram kanggo asil sing enak
  • Gunakake scoop 2-in-1 kanggo ngetung jumlah uyah lan lenga sing optimal
Informasi liyane

✅ Sorotan Tefal Actifry

  • Kapasitas gedhe saka 1.5 Kg: 4/5 Servings
  • Daya 1400 W
  • Loro Zona Masak
  • Sekop Puteran
  • Digital Programmer with LCD
  • 4 Menu sing wis apal
  • Dishwasher aman
  • Tutup Transparan
  • Repairable kanggo 10 taun

Saiki air fryer karo rong zona masak paling laris yaiku Tefal Actifry 2 in 1. Salah sawijining ciri sing paling misuwur ing model iki yaiku kamungkinan masak loro panganan bebarengan.

Uga kalebu a scoop muter sing mbusak pangan otomatis lan ngindhari kudu nindakake kanthi tangan. Rega kasebut rada dhuwur, sanajan biasane nawakake diskon sing apik.

Cecotec Turbo Cecofry 4D

Ora ditemokake produk

Informasi liyane

✅ Sorotan Cecofry 4D

  • Kapasitas gedhe saka 1.5 Kg: 4/5 Servings
  • Daya 1350 W
  • Loro Zona Panas Independen
  • Pawon ing 2 tingkat
  • Shovel Rotary sing bisa dicopot
  • Digital Programmer with LCD
  • 8 Program Prasetel
  • Tutup Transparan
  • Dishwasher aman
  • Brand Spanyol

Cecotec merek Spanyol nyedhiyakake penggorengan hawa panas paling lengkap lan serbaguna ing pasar Nganti saiki. Kemampuan kanggo masak loro panganan bebarengan, shovel rotary Panjenengan bisa dicopot kanggo nglakoake pangan lan lengkap kontrol digital.

Nanging iku ora kabeh, ing Turbo Cecofry 4D mung siji nduweni rong pemancar panas, siji ngisor lan siji ndhuwur, kang sawijining lan bisa diaktifake bebarengan utawa kapisah.

Penggorengan tanpa minyak putri

Informasi liyane

✅ Aerofryer Highlights

  • Kapasitas 3.2 Liter: 4/5 porsi
  • Daya 1400 W
  • Kontrol Digital karo macem-macem Program
  • Dishwasher aman
  • merek sing diakoni

Yen sampeyan are looking for model karo regane apik kanggo dhuwit sampeyan kudu nimbang iki fryer sehat. Rega adol normal udakara 125 euro nanging biasane duwe diskon sing sijine iku watara 90 euro. Ana rong versi piranti kanthi beda tipis sing bisa dideleng ing analisis sing wis ditindakake ing web.

Iku piranti karo specifications umum apik sing wis ditampa gedhe antarane para panuku, sing uga menehi evaluasi apik. Kapasitas ndhuwur-rata-rata, daya lan sawijining kontrol digital karo macem-macem program.

Yen sampeyan milih, sampeyan ora kudu kuwatir babagan reresik, amarga iku cocok kanggo ngumbah ing dishwasher. Nalika sampeyan bisa ndeleng, iku ora kekurangan apa-apa, lan bebarengan karo panemu apik saka kedhaftar iku ndadekake iku ngadeg antarane model karo rega kualitas paling apik.

Tefal Fry Deligth FX100015

Harga Goreng Delight
371 Ulasan
Harga Goreng Delight
  • Panggoreng pawon sing sehat kanthi 4 mode masak: goreng, panggangan, panggang, panggang lan gratin; nyuda lemak lan lenga ing dhaharan
  • Kapasitas 800 gr cocok kanggo 3 utawa 4 wong nganti 500 g goreng beku digawe ing 15 menit ing 200 C kalebu wektu preheating
  • Gampang kanggo nggunakake 30 min adjustable timer
  • Nggoreng sing sehat nggunakake lenga sethithik utawa ora ana nalika nggoreng, sampeyan bakal masak masakan sing sehat lan enak
  • Nikmati panganan goreng sing sehat tanpa ngisi omah kanthi mambu
Informasi liyane

✅ Fitur Utama Fry Delight

  • 800 Grs Kapasitas: 2/3 porsi
  • Daya 1400 W
  • Wektu Analog lan Kontrol Suhu
  • Dishwasher aman
  • Product Repairable 10 taun
  • merek sing diakoni

Panggoreng sehat iki minangka model liyane sing ana antarane nilai paling apik kanggo dhuwit. Pvp kasebut cedhak karo 150 euro nanging sing paling umum yaiku duwe diskon sing akeh lan udakara 100 euro.

Iku piranti imbang karo specifications cekap kanggo nindakake fungsi sampurna lan entuk kepuasan para panuku. Sing paling nggumunake yaiku gampang digunakake, desain sampeyan lan apa dibangun kanggo tahan lan bisa didandani yen rusak.

Cecotec Cecofry Compact Rapid

Kanthi diskon
Prices Rapid Fryer Kompak
3.218 Ulasan
Rega Penggorengan Kompak Rapid
  • Panggoreng diet sing ngidini masak nganggo siji sendok minyak, entuk asil sing luwih sehat
  • Asil luar biasa ing kabeh resep amarga teknologi hawa panas perfectcook; Wis fungsi open thanks kanggo basket sing klebu minangka aksesoris
  • Programmable ing wektu lan suhu; masak nganti 400 gram kentang sekaligus
  • Wis termostat nganti 200º; wektu luwes 0-30 min
  • wadhah kapasitas 1,5 liter; duwe buku masak
Informasi liyane

✅ Sorotan Rapid Kompak

  • Kapasitas 1.5 liter: maksimal 2 porsi
  • Daya 900 W
  • Analog termostat lan timer
  • Ukuran kompak
  • Brand Spanyol

Mungkin ing aliexpress sampeyan bakal nemokake sing luwih murah, nanging yen sampeyan pengin nglampahi dhuwit sethithik Ing Air Fryer disaranake ing Cecofry Compact Rapid dening Cecotec. Mesthi sampeyan ora bakal nyimpen luwih dening milih china lan ing model iki saka Perusahaan Spanyol sampeyan duwe garansi rong taun.

Sanajan merek kasebut nyatakake RRP sekitar 75 euro, biasane duwe diskon sing diselehake udakara 40 euro. Ing rega iki ora ana alesan yen sampeyan pengin masak tanpa lenga lan nyoba teknologi hawa panas.

▷ Apa merek sing paling apik?

Saiki iki papat merek paling apik ing Fryers karo sethitik lenga kanggo katalog sudhut lan kanggo gadhah ing model paling laris ing Spanyol.

Yen sampeyan pengin ndeleng piranti sing paling apik lan sorotan saben perusahaan klik ing gambar.

➤ Penggorengan Udara Panas Liyane

Ngakses review kita, ing wong kita nganalisa model liyane kanthi rinci ditampilake ing pasar Spanyol.

Sampeyan bakal nemokake ing kaluwihan lan cacat, panemu pangguna sing wis masak karo dheweke lan ngendi sampeyan bisa tuku sampeyan kanthi rega paling apik.

Apa iku fryer tanpa lenga

Wis dadi salah sawijining piranti omah sing sukses. Amarga Dheweke bisa nyiyapake kabeh jinis resep-resep, salah siji kursus pisanan utawa kaloro lan panganan cuci mulut, nanging tanpa lenga utawa mung karo sendok teh. çIki thanks kanggo kasunyatan sing padha teka karo teknologi tergabung anyar, kang adhedhasar kasunyatan sing bakal udhara sing sirkulasi ing suhu dhuwur lan ing kacepetan dhuwur. Iki ndadekake pangan wis rampung asri kita ngerti, nanging tanpa kudu nambah jumlah dhuwur saka lenga.

➤ Penggorengan Bebas Minyak Endi sing Dituku?

Rekomendasi kita yaiku tuku Merek sing nawakake Layanan Teknis ing Spanyol, kayata Tefal, Philips, Putri, Cecotec ... Elinga yen piranti kasebut ditutup lan kompak sing kena suhu dhuwur lan nandhang sangsara, supaya sampeyan bakal ngormati ing ngendi kanggo ndandani utawa ngendi kanggo tuku spare parts yen perlu. Kanthi boom, akeh merek putih metu sing ora duwe SAT lan bedane rega karo sawetara Model Merek ora akeh.

▷ Pilih sing endi? Aspek penting

Faktor sing paling penting Bab-bab sing kudu digatekake nalika milih penggoreng udara yaiku:

✅ Kapasitas

Model cilik didol, becik kanggo pasangan utawa single, lan model sing luwih gedhe kanggo kabeh kulawarga, dadi sampeyan kudu nggatekake lan pilih kapasitas sing paling cocog karo kabutuhan.

✅ Daya

Luwih becik tuku wajan sing kuat sadurunge tiba, amarga bisa nggawe bedane kualitas lan wektu masak. Ing kasus apa wae, daya sing luwih dhuwur ora dadi indikasi yen luwih efektif, amarga gumantung saka cara piranti nggunakake daya kasebut.

Gampang reresik

Nggawe gampang kanggo ngumbah Iku luwih penting tinimbang sing sampeyan pikirake ing wiwitan, yen reresik rumit lan rumit, sampeyan ora bisa nggunakake kanggo nyegah pewarnaan.

✅ Anggaran

Rega biasane dadi faktor sing kudu digatekake ing tuku apa wae, untung sampeyan duwe kabeh rega, malah ing merek paling apik.

✅ Ulasan Pembeli

Cara sing apik kanggo nggawe tuku kanthi bener yaiku maca pendapat para panuku sing wis nyoba. Coba maca review lan aja mung ndeleng skor, cenderung luwih nggambarake kasunyatan.

✅ Fitur Penting Liyane

Sanajan faktor ing ndhuwur minangka dhasar sing paling penting, ana sawetara fitur sing bisa nambah banget pengalaman pangguna lan asil masak.

  • Macem-macem tingkat masak
  • Rotating Scoop kanggo Food Aman
  • Menu prasetel
  • Macem-macem Zona Panas

Kaluwihan saka penggorengan tanpa lenga

Yen kita wis nyebataken bilih punika gagasan ingkang langkung sukses, saiki kita kudu ngerti apa kaluwihan utama, yaiku sing bakal nelukake kita:

  • Piring sing luwih sehat: Pancen, kadhangkala, amarga saka lakune urip, kita ora mandheg mangan panganan sing seimbang. Iki nyebabake kita mangan kanthi cepet lan ala, njupuk sebagian gedhe lemak menyang awak, sing bakal diowahi dadi kalori. Mulane, wajan tanpa lenga bakal entuk sajian sehat, nyuda lemak kasebut luwih saka 80%.
  • Iku bakal ngirit wektu ing pawon: Penggorengan jero minangka salah sawijining piranti sing paling cepet. Sing, ing sawetara menit, kita bakal duwe pasugatan siap lan éca. Supaya ora kudu nglampahi akeh wektu ing pawon utawa ngontrol wektu. Wiwit ing kasus iki, sampeyan bisa nggawe program sing dibutuhake gumantung saka panganan lan wektu masak.
  • Pangeluaran energi kurang: Iki minangka salah sawijining piranti sing ora nggunakake akeh cahya. Dadi ing kasus iki kita bisa mbandhingake karo oven.
  • Kalebu timer: Aja kuwatir babagan panganan, amarga kanthi timer, sampeyan bakal diwenehi kabar yen wis siap. Sampeyan uga kudu kuwatir babagan suhu amarga biasane duwe pengatur suhu.
  • Padha gampang banget kanggo nggunakake: Pancen saben-saben kita tuku piranti kita wedi yen bakal angel digunakake, nanging ora kaya ngono. Dheweke duwe kontrol digital kanggo nggawe setelan sing tepat.
  • Gampang kanggo ngresiki: Amarga iku bakal dadi piranti sing kerep digunakake, kita kudu gampang kanggo ngresiki lan iku. Bagian-bagian kasebut bisa dicopot lan dikumbah ing mesin pencuci piring. Sanajan luwih seneng nganggo tangan, sampeyan bakal nindakake kanthi sabun lan spons sing lembut.
  • Ngucapake pamit kanggo mambu sing ora enak nalika masak: Kauntungan liyane sing apik yaiku sampeyan ora bakal duwe ambu ora enak sajrone pirang-pirang jam ing pawon utawa kumelun sing bisa katon karo jinis piranti liyane.

Kang luwih apik, fryer tanpa lenga utawa karo lenga?

Bener ana akeh keraguan, nanging kita bakal cepet ngilangi. Amarga umume kita wis biasa utawa biasa nggoreng minyak. Nanging ing wong-wong mau, kita duwe biaya saka lenga kasebut saliyane kasunyatan manawa kita bakal ngonsumsi kalori luwih akeh lan ora ana sing bakal ngucapake matur nuwun marang kesehatan. Mulane, penggorengan tanpa lenga luwih sehat lan ngidini kita nggawe sajian tanpa wates.

Dadi, kanggo kabeh kaluwihan sing diduweni, kita bakal tetep karo wong-wong mau, nanging ya, sanajan asile sampurna, iku bener. sawetara wong ora entuk finish garing kaya lenga. Sampeyan luwih milih sing endi?

Apa sing bisa ditindakake dening penggoreng jero tanpa lenga

goreng ing wajan tanpa minyak

  • Goreng: Logika ngomong babagan deep fryer, kita ngarep-arep kanggo masak goreng. Inggih, ing kasus iki dheweke ora bakal ditinggal. Sampeyan bisa seneng sawetara kentang goreng, uga panganan roti kayata croquettes utawa steak. Nanging iku endhog goreng uga duwe panggonan ing menu fryer jero tanpa lenga. Asil luwih nggumunake lan sampeyan bakal seneng.
  • roti panggang: Tanpa mangu, rampung saben panganan bakal ngandhani akeh babagan rasa lan kita bakal tundhuk karo rasa. Mulane, yen sampeyan seneng siji nggawe panganan rada garing ing njaba nanging karo interior jus lan Gamelan, sampeyan uga bisa nang ing fungsi iki ing fryer tanpa lenga. Contone, daging, contone, bakal dadi salah sawijining bahan sing bakal matur nuwun banget.
  • Panggangan: Kaping pirang-pirang yen kita weruh carane fryer tanpa lenga rada dibandhingake open. Iki amarga uga hawa sing muter kanthi cepet kanggo mbungkus panganan. Dadi, iki minangka salah sawijining cara masak sing paling populer. Nanging ora mung kanggo sajian utama tartamtu, nanging uga kanggo nggawe panganan cuci mulut.
  • Minangka: Panggang sampurna wis ana nalika nerangake fryer oilless. Yen sampeyan mikir nyiyapake seri pasugatan ing wangun panggangan utawa barbecue, banjur sampeyan kudu nggunakake fungsi iki. Amarga asile uga kaget. Sanajan pasugatan pisanan ora mung urip ing daging, nanging sampeyan uga bisa milih iwak utawa malah kentang panggang.
  • Cocer: Kita wis kasebut sing ora perlu lenga lan nalika kita masak sawetara pangan, ora. Iki minangka salah sawijining cara masak sing paling populer. Amarga iku bab pilihan sakabehe sehat lan iku sing kita senengi. Kajaba iku, sampurna kanggo ngurus awake dhewe utawa nggawe sawetara persiapan asli. Kabeh sing bisa dipikir!

➤ Ulasan pangguna Air Fryers

Mesthi sampeyan kepengin ngerti apa sing diomongake para pengguna penggoreng hawa panas. Umume panemu apik, sanajan ana uga sing ora yakin.

Pangguna sing ora wareg, umume, sambat yen digoreng nganggo lenga sithik, panganan ora tetep padha karo panganan goreng biasa. Iki logis, nanging sampeyan kudu ngelingi.

Sampeyan bisa maca sawetara saka komentar saka para panuku sing wis diverifikasi sing seneng, utawa tes sing wis ditindakake sing mangan:

"Aku seneng yen nyaring lenga lan nyimpen kedap udara nganti sabanjure. Pemanasan katon lancar lan cepet. Aku wis nyoba macem-macem resep-resep lan asil tansah apik. Kabeh renyah lan kecoklatan lan lenga sing digunakake katon ora kakehan."

"Aku durung nate duwe penggorengan jero sadurunge lan cukup mamang babagan carane bisa digunakake, utawa sepira reged. Bab iki apik tenan! Aku wis nggawe wings karo. Sisih paling apik yaiku carane gampang kanggo nyimpen lan nggunakake maneh lenga. Sistem rampung bebas saka rereget. Reresik gampang banget amarga kranjang, mangkok lan ndhuwur gampang dicopot lan dicuci."

"Penggorengan iki bakal ngrampungake masalah sampeyan babagan nggoreng. Disengiti goreng amarga ambune lan rereget. Panggoreng jero iki gampang diresiki kaya sing digunakake lan dilebokake ing mesin cuci piring. Siji-sijine bagean sing ora bisa mlebu ing mesin pencuci piring yaiku bagean pemanas, sing gampang di resiki ing sink. Filtrasi lenga bisa dianggo kanthi apik lan ora nggawe rereget, aku wis nggoreng panganan beku langsung saka mesin pembeku, kentang, pitik, lsp.

“Apik banget! Mbutuhake pengalaman sethithik kanggo nyetel wektu kanggo nggoreng kanthi sampurna.
Ora bisa rampung tanpa lenga, nanging luwih apik tinimbang penggorengan jero sing tahan suwe.
Muga-muga ana luwih akeh pilihan kanggo nyetel suhu sing beda. Digital mesthi luwih apik, nanging iki minangka hadiah kejutan saka pacarku, mula aku ora bisa sambat.

▷ Kesimpulan Mifreidorasinaoite

Ing mratelakake panemume iku pilihan apik kanggo sing pengin nyuda lenga ing diet tanpa nyerah "goreng" kabeh. Sampeyan uga bisa dadi piranti omah sing apik kanggo wong sing seneng masak ing oven, nanging karo kauntungan sing luwih nyaman lan gampang kanggo ngresiki.

Yen sampeyan tuku mikir sing arep njaluk goreng padha karo model conventional iku bakal nguciwani sampeyanYen ora, sampeyan mesthi bakal seneng karo tuku, kaya umume pangguna.

Yen sampeyan ora yakin karo asil masak kanthi udhara panas lan sampeyan cenderung nggoreng akeh, delengen Penggorengan banyu Movilfrit.

➤ Rega Penggorengan Bebas Minyak

Prices kanggo Low Oil Air Fryers umume unggul tinimbang tradisional. Nanging, macem-macem prices apik, lan kita bisa nemokake model terjangkau watara 50 euro, malah paling dilengkapi sing watara 250 euro.

Senajan RRP dhuwur ing sawetara model, sak taun biasane ana sawetara tawaran karo diskon apik ing kabeh merek. Sampeyan bisa ndeleng tawaran paling apik saiki kanthi ngeklik tombol.


▷ Apa sing paling laris?

Dhaptar kanthi otomatis dianyari saben 24 jam karo betsellers Spanyol amazon

▷ Ing endi sampeyan bisa tuku penggoreng diet?

Sampeyan bisa tuku wajan sehat ing toko fisik utawa ing toko online, ing ngendi sampeyan bakal nemokake macem-macem liyane. Mesthi, sampeyan mung bakal nemokake silvercrest ing lidl, lan iku ora tansah kasedhiya.

Kanggo tumbas online, kita kanthi jelas nyaranake Amazon, sing wis entuk kapercayan lan akeh konsumen ing taun-taun pungkasan. Mesthi sampeyan ngerti raksasa e-commerce, nanging yen ora, kita bakal pitutur marang kowe alasan apa iku salah siji opsi paling:

  • Macem-macem merek lan model
  • prices apik lan nawakake pancet
  • Pengiriman cepet lan murah
  • Kemungkinan bali
  • Garansi sah rong taun
  • Mratelakake panemume panuku liyane

Nanging ana luwih akeh panggonan kanggo tuku wajan tanpa minyak sing murah:

  • Amazon: Kaya sing wis dingerteni, raksasa dodolan online duwe kabeh jinis penggorengan tanpa minyak. Supaya kita bisa nemokake macem-macem model, karakteristik lan kabeh sing perlu kanggo kabutuhan saben dina. Mulane, ing antarane macem-macem macem-macem, bener yen rega bisa uga beda-beda, ngirit jiwit sing apik kanggo tuku.
  • Pengadilan Inggris: Merek gedhe uga ketemu ing El Corte Inglés. Dadi, kita bakal nemokake model sing paling dhasar, nanging uga sing paling laris ing babagan ukuran utawa kabar. Minangka kanggo prices, sampeyan uga bisa njaluk diskon saka liyane, gumantung ing model.
  • Lidl: Ing Lidl supermarket Iku surprises kita ing saben langkah. Amarga piranti kaya iki uga katon ing katalog saka wektu kanggo wektu. Air fryer sing ndadekke kita luwih cedhak wis kabeh kita perlu supaya kita digawa lunga dening iku. Iku pancene mirah lan gampang kanggo nggunakake. Nanging iku ora mung model nanging uga wis presented model udhara panas liyane, karo 9 opsi ing 1. Loro opsi sampurna kanggo bisa nyetel kanggo kabutuhan kita.
  • persimpangan: Ing kasus iki, pilihan sing paling apik uga sing bakal sampeyan nemokake. Penggorengan tanpa minyak minangka salah sawijining piranti sing paling laris ing situs web lan saliyane, sampeyan uga bisa seneng diskon ing merek kondhang. Saka model kompak nganti liyane kanthi jembar kanggo oven. Rega bakal beda-beda ing kabeh nanging sampeyan isih bakal nemokake pilihan sing terjangkau.
  • Cecotec: Merk Cecotec saya tambah sithik. Niche wis digawe ing antarane sing paling dijaluk, amarga produke duwe teknologi sing paling sukses. Mulane, ing babagan penggorengan tanpa lenga ora bakal ditinggalake. Mung mlebu ing situs web sampeyan bisa ndeleng kabeh sing ditawakake, ing pilihan saka sudhut produk lan ora mung kanggo pawona, nanging kanggo ngarep ing umum lan malah kanggo perawatan pribadi. Nanging isih ana liyane, amarga uga nawakake pilihan resep-resep. Apa maneh sing bisa dijaluk?
  • mediamarkt: Mediamarkt uga nawakake sawetara model praktis banget. Ndhuwur kabeh, adhedhasar merek kondhang lan sing duwe regane apik kanggo dhuwit. Sampeyan bisa milih model sing luwih dhasar utawa sing nduweni fungsi oven. Loro-lorone nambah masak sehat lan mbantu sampeyan saben dina.
Klik kanggo menehi rating entri iki!
(Suara: 7 Rata-rata: 3.3)

Nggolek penggorengan murah tanpa minyak? Marang kita pinten sampeyan pengin nglampahi

lan kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik

120 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

81 komentar babagan "Fryer tanpa Minyak: Pendapat lan Endi sing Dituku"

    • Halo. Nyuwun pangapunten bilih tanpa ngerti model iku mokal. Biasane E1 tegese kesalahan siji lan kasebut ing manual ing bagean kesalahan sing kerep. rejeki

      jawaban
  1. Aku French fries, daging babi, pitik lan sayuran panggang, nanging kanggo alasan kesehatan, supaya lenga KALUBÈRAN, lan mulane, pilihan saka fryer lenga-free, migunani, praktis lan saben dinten alternatif kanggo masak ing ngarep.

    Kajaba iku, gampang kanggo ngresiki lan ngirit wektu, kita masak kursus pisanan ing vitro lan kursus kapindho ing fryer.

    Apa muni apik? Inggih, sampeyan luwih ngerti.

    jawaban
    • Aku uga tresna marang wong-wong mau, nanging diet nyegah kula, lan aku wis ora mangan gorengan kanggo luwih saka 1 taun. ???? Apa ana saran kanggo penggorengan tanpa minyak? Matur nuwun

      jawaban
      • Halo Ana. Sampeyan duwe akeh pilihan sing bisa dipilih ing web. Yen budget apik disaranake Tefal lan yen putri kenceng utawa moulinex ing laci lan cecotec karo paddle aduk lan fitur liyane. salam

        jawaban
          • Cosori nduweni produk sing apik lan dadi pilihan sing luwih apik yen sampeyan seneng model laci. Masalahe saiki ora ana Sat ing Spanyol. Pilihan apik uga Tristar, kang belongs kanggo grup padha Putri, saka Walanda. salam

  2. Masakan favoritku yaiku onion ring lan hake stick. Oh lan uga nugget pitik.
    Aku seneng duwe deep fryer kanggo masak luwih sehat lan luwih gampang.

    jawaban
  3. Bumbu ungkep ayam. Lan woh-wohan garing. Aku wis maca sawetara air fryer sing bisa duwe fungsi kasebut

    jawaban
  4. Halo!! Panganan goreng favoritku: kentang, mrico padrón, teri, stik drum ayam, sayap ayam ... Aku seneng sing digoreng!

    jawaban
  5. Sepira enake kentang goreng lan kroket lan yen ing ndhuwur digawe tanpa lemak, luwih sugih.

    jawaban
  6. Sawetara kentang goreng karo endhog lan ham, karo endhog lan chorizo, karo endhog lan puding ireng; ayo mangan kentangssssssssssssss… ..seneng !!!!

    jawaban
  7. Aku seneng karo sayap ayam goreng tanpa minyak karo sawetara goreng. Enak!!! Pitik karo sayuran, kroket, lan liya-liyane uga apik banget. Ayo dadi ndeleng yen ana luck lan aku entuk imbang, mine ora mlaku banget lan siji dina iki mandheg apa.

    jawaban
  8. Inggih, kanggo kula penggorengan perak iku mewah kanthi rega sing apik
    Kancaku duwe lan aku seneng
    Aku bakal tuku

    jawaban
    • Model paling anyar lengkap banget, masalah kasedhiya amarga langsung adol. Ing web kita duwe alternatif sing padha utawa luwih apik, lan malah model sing padha. Good luck karo tuku.

      jawaban
  9. Halo kabeh. Masakan favoritku yaiku sate. Ing kasus iki, aku yakin aku seneng zucchini lan aubergine amarga loro produk sing aku lan bojoku asring mangan.
    Aku tuku wajan esuk, tangi esuk lan antri. Yen sampeyan lunga sejam mengko, ora ana sing isih ana ...
    Salam santun. Robert

    jawaban
  10. Panganan goreng favoritku yaiku endhog, chorizo ​​​​lan kentang goreng. Sanajan ora kudu asring dipangan. ?

    jawaban
  11. Kita asring mangan pitik ing adonan kanthi resep "Pilopi" lan uga irisan kentang. Bocah-bocah padha tresna marang dheweke ... Nanging aku lan bojoku kudu mangan kurang lemak XDD Lan kita wis sawetara wektu mikir babagan tuku wajan minyak, nanging isih durung yakin kepiye cara kerjane ...

    jawaban
  12. Aku bungah, saiki aku arep menehi siji kanggo ibuku, resep favoritku yaiku pitik dhuwur sing dibumbui, lan kue bolu lemon.

    jawaban
  13. Aku duwe loro, laci lan bunder saka Tefal lan aku seneng banget karo loro-lorone lan aku nggoleki liyane kanggo omahku sing nomer loro.

    jawaban
  14. Croquettes lan teken iwak metu apik. Sampeyan ngindhari lenga. Lan biskuit uga metu banget. Nanging dosa kanggo njupuk cilik.

    jawaban
  15. Aku seneng nyoba udang karo gabardine, cumi a la romana, teri sing diasinake, lan…. Iku bakal dadi bungahaken kanggo bisa mangan mau tanpa mikir bab apa padha arep nggawe kula lemu?

    jawaban
  16. Resep favoritku yaiku sayuran crispy, cemilan buncis garing lan, mesthine, gorengan keju daging babi sing DIVINE.

    jawaban
  17. Sajian favoritku mesthi kabeh panganan ajur, amarga penggorengan tanpa minyak sampeyan bisa mangan panganan kasebut kanthi cara sing luwih sehat.

    jawaban
  18. Masakan favoritku ora asli banget nanging sampeyan entuk, kentang goreng, haha. Delengen yen aku bisa nggawe gratis ing wajan tanpa minyak. salam

    jawaban

Deja un comentario